maandag 29 november 2010

Van slag.

Gisteren is er niet veel gebeurt, ik heb op mijn laptop naar een ballet gekeken van Le ballet de trockadero de Monte-Carlo. Dit is een groep die totaal buiten alles valt, het is niet wat je verwacht van ballet. De danseressen zijn voor het grote deel mannen, met alle vrouwelijkheden en ze zijn geweldig op spitzen. Ze hebben ook veel komische details op het toneel, dus het was lachen vandaag.

P1020550.JPG

Ik had last van een klein duiveltje, bijna net zo één als hiernaast. Dit duiveltje is te vinden bij het stadhuis in Arnhem, het Duivelshuis!

Ik kreeg te horen dat een goede quiltvriendin in het ziekenhuis is opgenomen na een beroerte, vandaar dat het allemaal niet zo wil lukken.

Wat wel goed wil lukken zijn de aanmeldingen voor de Give-away, de E-mailadressen stromen binnen. Ik kreeg een reactie over het lijstje wat Henk op mijn blog heeft gezet. Henk is Senior ICT- engineer, dus zijn vingers zitten gewoon vast op de knoppen van de computer en zo gek kan het niet zijn of hij kan het vinden. Zo is hij ook aan het lijstje gekomen. Twee voor Twaalf, de quiz van de VARA, speelt hij ook vaak met de computer, als hij een antwoord niet weet, zoekt hij het op en vaak is hij eerder met het antwoord dan de kandidaten. Ook wordt hij nog weleens gevraagd als er problemen zijn bij mensen, maar dan vraagt hij of ze het uurloon willen betalen, wat zijn baas voor hem rekent. Dan is het ineens niet meer nodig. Voor mij maakt hij gelukkig een uitzondering.

3 opmerkingen:

vilterietje zei

veel sterkte met je quiltvriendin!
hopelijk ben jíj weer snel aan de slag. lieve groet en tot....riet

Liesbeth Wessels zei

Wat een vervelend bericht. Het verandert een leven.
Jij boft toch maar met zo'n knappe kop naast je. groet liesbeth

Birgitte aka Bietje zei

Dan mag ik me gelukkig prijzen dat jouw Henk mij even wilde helpen met de vastgeplakte toetsen. Ik loop wat achter met lezen van de reacties, vandaar deze late reactie.
En de toetsen plakken nog steeds, Ik moet Henks tips nog uitvoeren, maar tijdtekort, he?.
In ieder geval hartelijk dank voor de hulp. Wordt zeker gewaardeerd.