donderdag 4 november 2010

Nog even.

Nog even tot zaterdag en nog even in herinnering brengen. Na alle plichtplegingen in de huishouding ben ik maar weer achter de naaimachine gedoken.
P1020700.JPG
Nee, deze zijn niet van mij, deze gelinieerde dummy’s heb ik gekregen van Marjon Hoftijzer voor de actie voor Jayden. Ze kunnen gekocht worden en kosten 40 euro, inclusief verzendkosten. Goedkoper mag ik ze niet aanbieden van Marjon. Ik hoop dat ze verkocht worden, want dat zal de opbrengst een goede impuls geven. Ik noem nog maar even het e-mail-adres, voorjayden@gmail.com . Ik heb nog notitieboekjes liggen zonder omslag dus vanmiddag maar weer aan de gang, op de volgende foto zie je ze met een dummy, waarvan ik de omslag gemaakt heb met stoffen die gedoneerd zijn door Lia van Leeuwen van www.stoftotverven.nl , het is heerlijk om te werken met deze mooie stoffen en de kleuren. Ik kan jullie ook nog een nieuwtje vertellen, maar nog niet laten zien, Liesbeth van Hulsteijn van Quiltservice heeft de flyer bijna klaar van de tentoonstelling in kasteel Cannenburgh in Vaassen ( bij Apeldoorn). De tentoonstelling is van donderdag 2 Juni 2011 t/m zondag 5 Juni 2011, op de flyer prijkt een foto van een quilt van mij. Als de flyer klaar is, is het hier natuurlijk te zien. Het is raar om een flyer te zien met een foto met je eigen quilt, op dit blog is het nog nooit
P1020701.JPG
gepubliceerd. De quilt is in Juni natuurlijk in ‘levende’ lijve te zien in Vaassen. Voor de nieuwsgierigen is het iets meer dan een half jaartje wachten, tot de bloemen weer bloeien!

6 opmerkingen:

vilterietje zei

Ha Aart! Wanneer laat je de flyer op je blog zien enne....waar ligt Vaassen? :)
Lieve groet en tot...Riet

Oma de Ruijter zei

40 EURO!!!!!!!!!!!!!! Wat een dure grap lijkt dat. Je meent het toch niet echt he, dat er zoveel betaald moet worden voor een hoesje om een schrijfblokje?

Patty Biermans zei

Wat ontzettend leuk dat je quilt op een flyer staat. Je zult je wel zeer vereerd voelen. Mag je trots op zijn!!! Ben benieuwd hoe de quilt eruit ziet. Groetjes... Peebee

Suus zei

Wat leuk dat je quilt straks staat te prijken op de flyer, gefeliciteerd en daar mag je trots op zijn.

Liesbeth Wessels zei

He Aart, ben je ziek ik mis jouw ochtendverhaaltje en met mij vele anderen. groet liesbeth

Anoniem zei

Ik wens je een gezellige en "vruchtbare" dag in Bennekom.
Groet, Ineke