maandag 16 augustus 2010

Het groeit en het groeit.

Het is groeizaam weer, zowel voor de tuin als voor mijn sterrenhemel. Wat dat betreft kunnen we weer meer doen dan toen het 30 graden Celsius was.
P1020406.JPG
Jammer genoeg waren op een gegeven moment de sterren op, ik moest weer bijtekenen op de strips die er nog lagen. Gisteren ben ik niet nauwkeurig genoeg geweest, ik zei toen dat ik 8 verschillende stoffen had voor de sterren, maar het waren er 9, 4 donkere kleuren en 5 lichte. Ik hou dus wat lichte kleuren over, misschien voor een label aan de achterkant. Het is wel weer zalig om dit met de hand te doen, alleen die losse draadjes op de bank is niet zo fijn. Straks de stofzuiger maar weer opzetten, het is droog vuil zei mijn oma zaliger vroeger altijd, dus het gaf niet! Ik vind het ook niet zo erg, maar het moet wel opgeruimd worden, in ons huis wordt geleefd. Vroeger heb ik vakantievriend gehad, die bij elke sok die hij uittrok de wasmachine liet draaien en 3 keer per dag de vloer dweilde. Maar goed dat die relatie niet door gegaan is, hij zou gillend gek zijn geworden. Ik geloof dat het maar 6 weken heeft geduurd. Ik dwaal af, ga van een ster van vroeger maar weer naar mijn stoffen sterren.
P1020407.JPG
Hiernaast heb ik de stoffen maar eens op volgorde gelegd, alles netjes bij elkaar, links de donkere stoffen en eronder de gouden voor tussen de sterren. Rechts de lichte kleuren. De snijmat die eronder ligt, kan ik draaien, dat is ideaal als je kleine stukken moet snijden, dan draai je alleen de mat en je kan weer verder.
Verder heb ik, nou ja Henk, veranderingen aangebracht aan het uiterlijk van mijn blog. Gisteren was er een reactie van Viltariet, zij vroeg of ik niet een tellertje wist die zij op haar blog neer kon zetten. Ga eens kijken bij http://vilterietjes.blogspot.com ,  zij heeft een leuk blog, heeft niets met quilten te maken, maar er zijn raakvlakken. Henk is aan het zoeken gegaan en heeft Viltariet een link door gestuurd, ik hoop dat je er wat aan hebt!!! Op mijn blog heeft hij er gelijk ook één gezet, die je helemaal aan je eigen wensen kan aanpassen. Helemaal onder aan de pagina staat er nog één, met gemiddeldes over de afgelopen maand. Het leuke voor jullie is dat je erop kan klikken en verder kan kijken. Ik waarschuw maar even. Als dit bericht gepubliceerd wordt dan kun je misschien al zien of er bezoekers uit het buitenland zijn geweest.  Veel plezier vandaag! Er waren even problemen met de link naar Vilterietje, dat is nu verholpen.

2 opmerkingen:

Oma de Ruijter zei

Goedemorgen Aart,

Blijft gezellig om je blog elke dag even te lezen.
Maar er staat nu een link in die niet helemaal goed is. Ik kom niet op een gezellige andere site.
En de rechter rand is niet breed genoeg want nu vallen de linkjes die erop staan soms buiten de lijn.
Verder is de achter grond toepasselijke: regendruppels. Jammer voor de mensen die vakantie hebben dat het nu regent, maar lekker voor ons. Kunnen we tenminste geoorloofd de hele dag binnen zitten naaien;-)

vilterietje zei

Ha Aart! Nooit teleurgesteld als ik mijn blog 's morgens open: Aart heeft altijd iets te melden!
Heerlijk om door je quilt- en andere belevenissen te struinen!
Ik heb trouwens geen link ontvangen
Mijn e-mail is: rietbaird@gmail.com
Groetjes en tot....Riet
PS: dankjewel voor je complimentjes