dinsdag 17 augustus 2010

Toch nog een paar sterren kunnen maken.

Gistermorgen liep alles anders dan ik had gedacht. Ik kreeg een reactie, waarin gezegd werd dat mijn link naar Vilteriet niet werkte, dus heb ik dat zitten veranderen, ik was een s vergeten, maar na verbetering lukte het nog niet. Henk was druk aan het werk, die kon ik even niet lastig vallen, maar uiteindelijk had ik hem toch nodig. Nu weet ik dat als een link niet werkt omdat je één letter vergeten bent, dat je dan de oude link helemaal weg moet halen en de
P1020408.JPG
nieuwe van voor tot achter neer moet zetten. Zo komt een digibeet steeds meer te weten, ik voel me niet echt meer een digibeet, maar dit soort dingen leer je spelenderwijs.
Ik had al patroondelen gespeld klaar liggen, kon vanmiddag gewoon lekker zitten naaien. Ze zijn nog niet allemaal klaar en dan heb ik nog wat losse patroondelen liggen, alhoewel er dan sterren zullen ontstaan die al in gebruik zijn, qua kleurcombinatie. Ik denk dat dat niet zo erg is, moet alleen zorgen dat 2 gelijke sterren niet te dicht bij elkaar zitten. Ik heb hier op de foto de sterren nog in een schuine lijn liggen, maar of dat zo blijft moet ik nog zien, misschien is een zeshoekige vorm beter. Daar moet ik maar eens rustig over nadenken en bij elke optie foto’s maken. Aanstaande vrijdag heb ik weer een bee, deze keer de bee van de Arnhemse groep, ik moet dus niet te veel gaan zitten naaien, anders heb ik vrijdag niets te doen. Ik denk er over om straks maar eens een top te gaan dubbelen, dan kan ik weer verder achter de naaimachine. Het is deze week de laatste week dat Henk thuis werkt, door de werkzaamheden aan het spoor is het voor hem moeilijker om naar zijn werk te reizen. Zijn baas kwam met het idee om 4 weken thuis te werken. Ik vind het eerlijk gezegd wel fijn dat het normale leven weer gaat aanvangen en dat Henk 3 dagen in de week weer van de vloer af is. Lunchen met een bordje brood naast de naaimachine is dan weer een mogelijkheid. Nu neem je daar samen even tijd voor.

3 opmerkingen:

vilterietje zei

Ha Aart! Wat een gedoe met die links! Zelf ben ik ook digibeet en stel altijd alles wat gedaan moet worden op dat gebied uit. Vanavond maar aan manlief vragen of hij de link op mijn blog wil zetten. Kan ik vandaag werken aan de spullen voor de kunstmarkt. Je sterren beginnen langzaam te stralen en ik kijk uit naar het eindresultaat. Bedank Henk ook heel hartelijk voor alle moeite. Groetjes en tot....
Riet

Liesbeth Wessels zei

Goedemorgen, ik lees weer mee.
Ja soms is het heerlijk als je het rijk alleen hebt. Hoewel voor vragen over links is het toch wel handig als Henk bijdehand is.
Wat een schitterende sterren maak je weer. groet liesbeth

katrien zei

Heel mooi die sterren.