vrijdag 13 augustus 2010

Nog een sneak preview.

P1020401.JPG
Niemand vraagt erom, ik weet het, maar jullie zouden het wel willen vragen. Nou hier is het dan, het zegt nog niet zoveel, ik kan alleen vertellen dat het van zuid-Afrikaanse stoffen is gemaakt, destijds gekocht bij de webwinkel Jabulisa van Ronel Pistorius. Jammer genoeg bestaat deze webwinkel niet meer. Ik heb deze stoffen op een beurs gekocht, het was een pakket met verschillende stoffen, maar ik vond het pakket te groot, de helft was voldoende. Nu is Ronel de vervelendste ook niet, dus zat ik achter de kraam de stoffen uit te zoeken die ik leuk vond. En waarom ben ik ineens zo gul om nog een sneak preview te geven? Dat is omdat onze zoon gisteren 5 jaar is geworden, nooit gedacht dat hij zou komen, maar het is gebeurt. Hij woont niet bij mij, maar we hebben een prima band. Als er jarigen zijn dan maakt Guido altijd wat, de meeste kinderen een tekening, maar bij hem is alles geknipt en geplakt, vraag me niet wat het voorsteld, maar daar gaat het ook niet om. Daarom heb ik een kado gekocht in de knutselcategorie, 3
P1020398.JPG
figuurscharen, 2 rolletjes plakband, wasco krijtjes en een heus pak printpapier. Dan kan hij even verder. Ik heb alles apart ingepakt, want op die leeftijd is het niet belangrijk wat het gekost heeft, maar hoeveel kadootjes je gekregen hebt. Kwantiteit gaat boven kwaliteit. Meestal komen er veel mensen, de halve straat zeker, ze vechten ook wie er mag oppassen. Meestal slaapt hij dan in zijn eigen bed, maar staat de babyfoon aan, op een avond werd hij wakker en zag een rood lichtje knipperen, was zo slim om zich te herinneren wie er op hem paste en riep diegene zijn naam. Binnen  een paar minuten stond de buurman naast zijn bed en Guido wist dat het goed was. Dat was vorig jaar! Binnenkort begint het nieuwe schooljaar weer, ik ben benieuwd wat dat gaat brengen.
Gisteren ben ik weer eens bezig geweest met de zespuntige sterren, weer eens lekker naaien op de hand, binnenkort laat ik daar weer wat van zien.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

gefeliciteerd met guido, aart! wat heb je hem een leuk cadeau gegeven...kun je je voorstellen hoe het voelt, zo'n enorm pak papier helemaal voor jezelf!! hij is de rijkste guido op de wereld :-)

Marie-Anne-José zei

Wat geweldig dat Guido al zo jong ook creatief bezig wil zijn. Een erg leuk cadeau dus voor hem, want creativiteit al jong stimuleren is heel goed. Proficiat met zijn verjaardag en een heel erg fijne dag samen. Groetjes van Marianne

vilterietje zei

Prachtige stoffen! Zijn al een kunstwerk vóór je er iets mee doet. Van het verhaal van je zoon snap ik niks. Volgens mij heeft je zoon dus echt op zichzelf gelet, wat héél knap is voor een 4 of 5 jarige? (zal wel aan mij liggen, traag van begrip)
Groetjes en tot....
Riet