donderdag 26 augustus 2010

Qua sterren is de ‘drop’ compleet.

Nu de invulling nog, ik ben bezig geweest aan de rechter bovenkant, want anders moet ik steeds weer bepalen waar welke sterren moeten. Maar er moest nog meer gedaan worden. Ik las bij iemand over een lijstje met ‘moeten’ en ‘willen’ en het lijstje met ‘moeten’ werd maar niet kleiner.
P1020455.JPG
Dat is bij mij ook wel eens zo, nu ook, omdat ik qua huishoudelijk werk wat achter liep. Vandaag de douche en het toilet weer eens een goede beurt gegeven. Mijn motto is als je iets doet wat niet zo prettig is, dan moet je er iets tegenover zetten wat wel prettig is. Dat werkt vaak het best, wat niet zo prettig is wordt dan minder ‘niet prettig’. Daarom ben ik in de middag bezig geweest met het aan elkaar naaien van de sterren. Ik had voor één ster geen donkere stof meer, toen heb ik een ster gemaakt van de lichte stoffen. Ik ga even niet vertellen welke ster dat is!! Dit werk is heerlijk voor in de woonkamer op de bank, maar omdat ze voor vandaag slecht weer opgeven en Henk naar zijn werk is, moet ik het vandaag maar eens gezellig maken in de slaapkamer. Nee, ik heb geen amoreuze plannen met een vreemde, mijn naaimachine en werkhoek is in de slaapkamer. Dus strijkplank uit, bout aan, naaimachine aan en met de muziek van de radio zal het voor mij niet zo’n saaie dag worden.
Ik heb veel reacties gekregen op het boek van Ineke Berlyn, ik snap dat jullie een sneakpeek willen over de inhoud van het boek, maar dat zal niet gaan, omdat er copywrite rust op de inhoud van boeken. In één van de reacties werd gezegd dat de boeken van Ineke Berlyn te koop zijn bij boekhandel v.d. Moosdijk in Someren. Kijk op www.moosdijk.com en je zult ze vinden, ga anders eens lekker neuzen in Someren of Nuenen.

6 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Jammer, maar wel te begrijpen waarom je geen sneakpeek wilde geven. Er wordt al veel te veel gerommeld met copyright. En auteurs (of hun uitgevers) zitten er terecht bovenop.
Maar even googlen leverde haar eigen website op www.inekeberlyn.com. Daar staan foto's van haar werk én een link naar haar blog ook al met foto's. Aanrader.

vilterietje zei

Ha Aart! Ben op zoek geweest naar je lichte ster en denk dat ie links tweede van boven zit? Verder niet belangrijk hoor, want de quilt is weer prachtig: very colourfull!!!
Veel plezier vandaag in de slaapkamer, zelf ga ik zo meteen naar de markt in Sittard en ben van plan om op een overdekt terrasje en koffie te pakken. Vanmiddag ga ik mijn spullen voor de markt in kratten doen.
Groetjes en tot...
Riet

Liesbeth Wessels zei

Nou ik denk dat de lichte ster rechts staat. In de tweede rij van boven, de tweede rechts.
Nou ben ik heel benieuwd welke vorm dit kleed gaat krijgen. Ik zou het een ....vorm geven. groet liesbeth

Hannie de Beer zei

Net als Liesbeth ben ik heel benieuwd naar de eigenlijke vorm die de quilt krijgt? de kleuren vind ik prachtig!
De lichte ster heb ik ook al ontdekt. Kan er prima tussen!

vilterietje zei

Aart, Veel plezier als levend standbeeld! Je gaat toch niet op je knieën over de vloer;-))?

JOS zei

Ik vind de lichte ster juist een leuke blikvanger. Tweede rij van boven rechts, op de scheiding van de onderlap.
Leuk !
Verras ons eens met een aparte vorm voor de totale quilt.
JOS.