vrijdag 22 oktober 2010

De druppel die een oceaan moet gaan worden.

Als je ergens mee begint, dan begint het klein, als een druppel. Daarna begint het te stromen, eerst een beekje, rustig kabbelend, daarna mond het uit in een riviertje, die gaat weer naar zee en een zee komt vaak uit in een oceaan. Gistermorgen kreeg ik een mail waar ik gelijk op heb gereageerd en nu is het assortiment uitgebreid. Hetty maakt kaarten, maar door oorzaken kan ze ze niet meer maken, ze heeft nu een punt gezet achter het kaarten maken en heeft ze 112! kaarten aan me meegegeven om te verkopen.
P1020667.JPG
Hiernaast de foto van de kaarten en de bak waar ze in zitten, de meeste kaarten zijn bestemd voor de kerst, daarnaast zijn er nog kaarten met dieren erop. Ze zitten netjes in een cellofaan, kaart en enveloppe. Dat heeft mij genoodzaakt om prijzen te bepalen voor de diverse artikelen. Als je wat wilt bestellen, laat dat dan weten via voorjayden@gmail.com , vermeld erop wat je wilt bestellen en je naam en adres gegevens, vermeld er ook bij onder welke naam de betaling binnen gaat komen gevolgd door het rekeningnummer. Na binnenkomst van je mail, stuur ik je een mail terug met het rekeningnummer waar je je betaling aan doet. Na binnenkomst van de betaling zal ik de bestelling versturen. 

Nu de lijst met de artikelen: De kaarten van Hetty gaan 2 Euro per stuk kosten. Per 5 stuks 8 Euro.
P1020632.JPG
De agenda’s voor 2011 kosten 5 Euro per stuk.
De notitieblokjes kosten 3,50 euro per stuk.
P1020644.JPG

De geurzakjes: de kleine geurzakjes kosten 3,50
P1020628.JPG
de kleine harten kosten 3,50 euro. Hiernaast staan de kleine harten aan de bovenkant van de foto en de kleine geurzakjes aan de onderkant. Kijk voor de grote harten even een paar berichten terug, maar die kosten ook 3,50 euro.Dan nu de Dummy’s, die gaan 7,50 euro kosten.
P1020642.JPG
Mocht er meer bij komen, dan laat ik het hier weten, want er komt misschien nog iets binnen uit België. Ook daar wordt meegeleefd. Denk je nu, ik wil niets bestellen en wel een bedrag storten. Laat dit dan weten via het mail-adres en ik stuur je het rekening nummer. HELP MEE!  LAAT DE DRUPPEL EEN OCEAAN WORDEN! Ten overvloede misschien, het mail-adres is voorjayden@gmail.com . Ik dank Hetty op deze plaats voor de kaarten, klik even op de foto en zie dat de kaarten gemaakt zijn met kleine stukjes stof, die zo geplakt zijn dat ze quiltblokken vormen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo Aart, wat gaat je actie goed!!!
ik weet nog niet of ik ga bestellen, want ik heb in het begin al een bedrag overgemaakt!
maar als je niet 'los' raakt, kan ik misschien nog een Sintkadootje gebruiken!
Je bent een topper, zoals je het allemaal organiseert!!
groetjes, Syl

vilterietje zei

Ha Aart! Na mijn paniek van gisteren kan ik je blog dan toch lezen. Wat een leuke aktie, die kaarten! Ik ga zo meteen een bestelling doorgeven op het betreffende emailadres. lieve groet en succes, riet

Liesbeth Wessels zei

Geweldig dat je dit allemaal doet. Je moet er wel heel druk mee zijn, al dat regelwerk. Maar het idee is geweldig. Bestellen doe ik nu niet, als je na bennenkom nog wat over heb, kom ik wel. Ik wil niet dat je voor Bennekom al alles kwijt bent. groet liesbeth

conny's quilts en creaties zei

Ik wil je even laten weten dat ik dit een geweldig initiatief van je vindt, heel veel succes met de verkoop!