zondag 31 oktober 2010

Een dag kan raar verlopen.

Gisteren vermeldde ik nog dat ik zwarte stof en voeringstof had gekocht, maar de foto ontbrak zag ik gistermorgen. Dat maak ik vandaag eerst goed.
P1020687.JPG
Op de zwarte stof zit een soort kant genaaid, ik weet niet wat voor materiaal het is, maar ik ben benieuwd wat dit gaat doen als de zwarte stof gebleekt gaat worden. Daarom moest ik deze stof wel kopen, dit is toch veel spannender dan een effen zwarte lap. Ik zal wel zien. Gisteren moest ik nog even de stad in om nog wat spullen van mijn workshops-lijstje te gaan kopen. Op dat lijstje stond ook plastic sheets die door een inktjet printer geprint kunnen worden. De prints die ik nodig heb voor dinsdag worden voor mij geprint, maar ik heb het sterke gevoel dat ik deze techniek erg leuk ga vinden, dus op zoek. Nou, dat was niet zo eenvoudig, gistermorgen sprak ik er met Henk nog over waar te gaan zoeken. Hij dacht meer aan winkels zoals Pipoos, want de bedrijven maken gebruik van laserjet printers en die materialen koop je bij de computerwinkels. Pipoos had het niet en ik werd verwezen naar de computerzaken. Ik heb ze, denk ik, allemaal gehad, maar nergens, uiteindelijk ben ik naar een copy-shop gegaan, daar was ook niets, maar ze verwezen me daar naar een klein kantoorwinkeltje die iets buiten het centrum ligt. Laatst heb ik daar nog carbonpapier kunnen kopen, ja hoor, daar heb ik het gevonden. Deze dag heeft me heel wat tijd gekost, maar ik weet nu een aantal handige adresjes, geen verloren dag dus. Het leuke van deze dag is dat ik ook thermofax-sheets heb liggen, die klaar zijn om te zeefdrukken. Eergistermorgen wist ik eigenlijk nog niet wat ik me daarbij voor moest stellen en nu liggen er 2 sheets. Ook wist ik eergistermorgen nog niet wat voor foto of print ik zou gebruiken, ik dacht erover om maar gewoon een letter te gaan gebruiken. Welke foto’s ik ga gebruiken laat ik vandaag lekker in het midden, de workshop is vrijdag 5 november, dus jullie moeten wachten tot zaterdag 6 november.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat je het zo positief ziet Aart, zo'n zoektocht. Ik zou er kriegelig van zijn geworden. 'Plastic Sheets' is ook wel een vage omschrijving. Het is gewoon 'overhead folie' en ja, dat verkoopt de kantoorboekhandel. Als je alles van tevoren zou weten....
Veel plezier met de leuke workshops!

Liesbeth Wessels zei

Ja had je inderdaad overhead sheets nodig ? Ik wil ook graag weten van die andere sheets zijn, maar ja dan moet ik dus wachten. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal gaat leren; als je het maar deelt !!!! Alsjeblieft.....
groet liesbeth

vilterietje zei

Ha Aart! Lekker als zo'n dag dan na veel zoeken toch opbrengt wat je ervan verwacht. Veel succes en tot....Riet

Hannie de Beer zei

Wat een zoekdag! Maar zeker geen verloren dag! Ik heb hier in de kast ook nog een aantal van die sheets liggen. Maar het is me nog niet helemaal duidelijk hoe ik er iets mee kan! Komt ook nog wel eens?
Succes met je workshop!

MaksiTaksi zei

Zo ik ben benieuwd wat je allemaal gaat leren... en hoe je zwarte stofje uitvalt als het eenmaal gebleekt is. Spannend.

Patty Biermans zei

Ben heel beniewd wat het gaat worden!. Succes ermee. Groetjes... Peebee