woensdag 20 oktober 2010

Nog één keer, ja, daarna ga ik weer echt werken.

Dat klinkt of ik nu niet aan het werk ben, maar het lijkt me zo saai voor jullie als ik elke keer omslagen laat zien. Gisteren heb ik een paar gezellige gemaakt, want ik denk dat niet iedereen van modern houdt en ik heb nog een heleboel traditionele stoffen. Binnenkort komen er ook gebloemde omslagen.
P1020645.JPG
Dit zijn de gezellige notitieboekjes, een ruitjes stofje met geappliqueerde bloemen tegeltjes. Ik had het helemaal niet verwacht dat er bestellingen zouden komen. Binnenkort plaats ik een berichtje met de prijzen, het probleem is alleen dat ik geen adressen heb en ik zal de kosten voor verzending ook in rekening moeten brengen. Hoe ik dat ga doen moet ik nog even over nadenken.
Vandaag ga ik naar Woudrichem en Morgen wil ik weer verder met mijn eigen werk, af en toe zal ik tussen door nog aan de omslagen werken,

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben meteen als een gek aan het prutsen gegaan, vind het zo'n goeie aktie! Straks heb je geen tijd meer om te demonstreren, alleen verkopen. Heb je al personeel? Ik durf het bijna niet te vragen, maar ook ik ben op zoek naar je emailadres. Ik wil graag e.e.a opsturen, als jij dat goed vind uiteraard.
Groet, Ineke

vilterietje zei

Ik hou van Holland! Dat was wat ik meteen dacht toen ik dit zag.
Ik kan niet wachten tot je de prijzen publiceert. Veel succes en tot....Riet

Anoniem zei

Tip:
Stel een prijs vast inclusief porto, bestelt iemand dan 4 dingen tegelijk is het teveel aan porto voor het goede doel. Makkelijk voor jou en duidelijk voor ons. Misschien kun je speciaal e-mailadres aanmaken en op je blog zetten, waar we onze bestellingen kunnen doen. Dit kun later weer verwijderen.
Ik ga voor modern!
Succes!
Mariam

Birgitte aka Bietje zei

Weeg de agenda en kijk dan wat de portokosten zijn (voor Nederland natuurlijk). En vertel vooral wat de prijs van de agenda's is ZONDER de portokosten, dat die er nog extra bij komen. Dan kan niemand achteraf zeuren.
En een apart hotmail-adres voor je verkoop is natuurlijk reuze handig. Dan houd je het een beetje apart.

Margeeth zei

Deze zijn ook heel leuk, ik denk dat deze weer een heel ander publiek aanspreken. Ik zou zelf ook de portokosten apart rekenen, dan weten de mensen wat de omslagen kosten en wat er dan extra voor de tnt is.
Enne, dit is ook gewoon 'werken' hoor, net zogoed als je 'gewone' quiltwerk.

Anoniem zei

werken voor het goede doel is hartstikke 'echt' werken!
ik vind je een kanjer dat je dit doet voor Jayden!!!!
groetjes, Sylvia

Hannie de Beer zei

Het is natuurlijk logisch dat de portokosten er apart bijkomen! Als een pakketje door de brievenbus kan, gelden de volgende tarieven:
50 /1o0gr. 3zegels van 44 eurocent.
100/250 gram 4x 44 cent
250 /500gr, 5x 44 cent
500 gr./ 3 kg.6 x 44 cent.
Misschien heb je hier wat aan? En wat ik nog wil zeggen,is dit: Fantastisch dat je dit doet!