zondag 24 oktober 2010

De winkel begint vorm te krijgen.

Omdat ik mijn voorbereidingen gisteren al had gedaan, was het vandaag een prima dag om de geurstoffen in kleine zakjes te doen en dicht te naaien. Daarna konden die zakjes in de harten gestopt worden en de harten werden gesloten. Nu zijn er 17 harten klaar en nog 8 liggen te wachten om met geurstoffen gevuld te worden, maar maandag zijn de winkels weer open.
P1020670.JPG
Er moeten nog wel omslagen gemaakt worden voor notitieboekjes, maar er moet nog zoveel meer, komt tijd komt raad, zal ik maar zeggen. De eerste bestellingen zijn gisteren de deur uitgegaan, er gaan begin van de week wat zachte plofjes vallen op deurmatten. Wat ik wel merk is dat de wereld lang zo slecht niet is, dat is wel een fijne constatering, dat geeft hoop!
Ten overvloede zet ik hier het E-mailadres nog maar een keer neer, voorjayden@gmail.com , verder wens ik iedereen meer zon vandaag, dan dat we gisteren hebben gehad.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Aart, kun je mij jouw rekeningnummer doorsturen?
Geweldig dat je dit initiatief neemt.

vilterietje zei

Ha Aart! Wat ziet het gezellig uit, je zult de hele winkel missen als alles verkocht is.
Lieve geste van jou.
Lieve groet en tot....Riet

Patty Biermans zei

Fijn dat je zoveel positieve reacties krijgt op dit mooie initiatief. Veel succes! Groetjes... Peebee

Janice zei

Hoi Aart,

We proberen je site bij te houden en we lezen elke dag weer een aantal zinnen over ons Jayden. Je pakt het groots aan en wint de harten van veel mensen. We willen je nogmaals enorm bedanken voor je inzet en ook voor je kaartje van de week. Je moet weten dat ons Jayden kabouter Plop helemaal geweldig vindt. Dus het antwoord op je vraag is JA! En je kaartje was een schot in de roos. Blijkbaar voel je ons kleine ventje goed aan!
Liefs van de mama van Jayden, Janice