donderdag 14 oktober 2010

Restverwerking.

Omdat ik op 6 November a.s. zit te demonstreren, leek het me wel leuk om wat kleine dingetjes te verkopen. Ik zal echt niet onder politie begeleiding naar huis gaan met een miljoenen opbrengst, maar daar gaat het niet om. Het is dan al aardig richting de kerst, dus kleine dingetjes zijn dan altijd
P1020628.JPG
welkom bij de mensen. Ik heb 2 bakken met stoffen die ik gekregen heb en daar zit van alles in, perfect om kleine dingetjes van te maken. Gistermorgen heb ik geurzakjes gekocht, het ruikt nu lekker als ik aan het naaien ben, de ene keer ruik ik dennengeur, de andere keer weer vanille, er liggen nu nog 2 geuren die ik nog niet gebruikt heb, de geurkorrels heb ik tussen stukjes fiberfill in de zakjes gestopt, ook in de harten die boven aan de foto staan. Die zouden goed bij de kerstboom kunnen straks. Het was in het begin even uitpuzzelen, de blauwe zakjes hebben bijvoorbeeld een randje van 1,5 inch van een stukje vitrage, het blauwe stofje had het gebloemde borduursel, voor de romantici een leuk presentje gevuld met geurig vanille. Nu liggen er nog harten op de tafel van de naaimachine klaar om genaaid te worden. Ook heb ik een paar agenda’s gekocht waar ik een hoesje voor ga maken. Eerst even verzinnen hoe ik dat ga doen en hoe ik de stoffen ga versieren. Eigenlijk wel leuk om weer eens wat anders te doen.
Wat de top van gisteren met het visje betreft, die ligt hier op de vloer, dan kan ik er elke keer naar kijken terwijl ik erlangs loop. Het bevalt me steeds meer. Waarschijnlijk krijgt het wel een vervolg, ik wil het ook nog machinaal gaan quilten en er een rand langs te maken die ik nog niet eerder heb gedaan. Van Nienke kreeg ik een link doorgestuurd, hoe Lisa Call dat doet. Die link ga ik met jullie delen, als ik ermee aan de slag ga.

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

De tip van Suus dus opgevolgd. Leuke dingen maken voor 6 november. Boekjes of agenda's kun je een hoesje geven of met boekbinderslijm als het ware kaften. Dan moet de middenbaan, de rug, los blijven. groet liesbeth

Suus zei

Zo je gaat echt als een speer, ze zijn dan ook erg leuk geworden. Ik maak eeen agenda hoesje altijd met aan iedere kant een flap, waarbij je heel makkelijk de agenda in kunt schuiven.

vilterietje zei

Ha Aart, misschien kun je nog een jumble sale op je blog doen, ik vind je kerstspulletjes schattig.
Vooral de hartjes lijken me enig om met kerst in of bij de boom te hangen.
Groetjes en tot...Riet

Anoniem zei

Ik kan alleen maar zeggen: Wat een ijver!! Succes.
Ineke.