vrijdag 15 oktober 2010

Restverwerking 2.

Gistermiddag ben ik weer verder gegaan met de kleine dingetjes voor de quiltmarkt op 6 november aanstaande. Leuk was het om de reaktie van Suus te lezen, want ik had al een paar dagen 5 agenda’s voor het komende jaar naast de naaimachine liggen.
P1020629.JPG
Voor de agenda heb ik resten batiks genomen die ik op de markt heb gekocht, er wordt me nog weleens gevraagd waar die kraam is en ik kan het jullie wel uitleggen, maar in de winterperiode verkoopt de marktkoopman geen batiks, heb ik afgelopen vrijdag gemerkt. Dan maar rustig aan doen met de batiks, want het duurt nog wel even voor het weer voorjaar wordt. Ook heb ik 2 harten gemaakt, het was de bedoeling van 3 harten, maar door mijn stommiteit ging ik borduursteken zetten op de 2 helften. Op één kant had wel genoeg geweest en het vullen werd ondoenlijk. Ondertussen heb ik de borduursteken uitgehaald met veel geduld, maar ik moest gaan koken, geen tijd meer. In de harten zit de geur Seabreeze, deze ruikt erg lekker. Straks misschien nog 2 agenda’s en een hart afmaken en dan moet ik maar eens kijken of ik nog een paar harten met kerststoffen ga maken, zoals ik gisteren liet zien. Oh ja, ik ga vanmorgen gebak halen, Henk wil vieren dat het vandaag eens niet vrijdag de 13e is, bananensoezen wil hij.

5 opmerkingen:

Suus zei

Leuk gedaan hoor Aart. En jee zeg bananen soezen lekker. Ik heb gisteren bij de bakker een amandelstaaf gekocht kon de verleiding niet weerstaan.

vilterietje zei

Ha Aart! Ik denk dat ik DH ook maar eens bel om wat lekkers mee te nemen, inderdaad een goede rede om te vieren! Ik heb wel trek in een stukje abrikozenvlaai! MMMMMMM!!
Je spullen zijn echt heel leuk, echte hebbedingetjes!
Groetjes en een fijne vrijdag en tot....Riet

Tilly zei

Ziet er leuk uit Aart,succes verzekerd op 6 november. En eet smakelijk ,lijkt me heerlijk die bananensoezen.

Hannie de Beer zei

Jammer dat ik zo ver weg woon,en ook nog naar Woudrichem ga Zondag,anders kwam ik zeker langs bij je kraam met leuke spulletjes!

vilterietje zei

Hoe was de bananensoes? heb je daar nog wel tijd voor gehad?Mijn abrikozenvlaai is erbij ingeschoten!
Kan niet wachten tot morgen, misschien kun je mijn volgende borduurwerkje nog redden.
Groetjes en tot...Riet