donderdag 28 oktober 2010

Pakjesdag!

Het is wat vroeg in het jaar, maar hier was het gisteren pakjesdag. Al vroeg, net na 9.00 uur ging de bel, TNT pakketdienst, de bezorger zette het zelfs in de lift en riep nog welke verdieping hij de lift naar toe moest sturen. Ja hoor, daar kwam een doos naar boven. Wat zat er in? Ineke, de engel van
P1020680.JPG
Vlaanderen, had de dummy’s die zij had gemaakt opgestuurd. Het waren er 11, grandioos!! Hiernaast een foto van de eerste 5, klik even op de foto om de foto te vergroten, dan kan je ze beter zien. Er zit er zelfs één bij met een foto van een quilt van mijzelf, Nelson’s Smile, verrassend. Ik moest de foto’s op het voorbalkon maken, want die is overdekt en daar was nog redelijk licht. De dummy’s zijn met diverse materialen gemaakt, dit zijn dummy’s met lijntjes! De kosten zijn ook 7,50 euro inclusief verzendkosten.
P1020681.JPG
Hier zijn de volgende 6 dummy’s, ik zou zeggen keuze genoeg. Dank je wel Ineke!! Op de achterkant van deze dummy’s zit een label met de tekst: Bedankt namens Jayden. Vandaag kreeg ik van Inge een mail met een link naar het Eindhovens Dagblad, daar kan je lezen over het vertrek van Danny, Janice en Jayden naar Philadelphia.Jongen-2-naar-VS-voor-behandeling-tumor
Daarin las ik dat dat jochie ziek is geboren! Gisteren was er dus de rommelmarkt op het werk van Janice, ik hoop dat het een leuke opbrengst is geworden.
P1020682.JPG
Pakje nummer 2 zat vanmiddag in de brievenbus en zat vol met geverfde lapjes, gesponsord door www.stoftotverven.nl , Dank je wel Lia, ik zal er mooie dingen van maken voor de verkoop. Het was behoorlijk veel dus ik heb er maar één foto van gemaakt, omdat ik anders dit hele bericht vol had kunnen zetten met foto’s. Nu hoor ik jullie vragen, hoeveel heb je al voor Jayden? Op dit moment dat ik dit bericht schrijf ( woensdagavond om 18.30 uur) is er bijna 100 euro binnen, de kosten zijn daar al vanaf. Goed nieuws dus.

6 opmerkingen:

Hilde zei

Dat is geweldig nieuws! Jij bent echt fantastisch bezig!!!
Nog bedankt voor de lieve reactie gisteren op mijn blog en nog heel veel succes met al je werk voor Jayden.
Groetjes, Hilde

Liesbeth Wessels zei

Geweldig wat een steun voor jou. En wat een steun ben jij; te gek toch dat die steun nodig is. Ik bedoel dat het niet vergoed wordt. Hoe breng je straks alles naar Bennekom, of wordt alles onder je handen uit verkocht ? groet liesbeth

vilterietje zei

Aart, het gaat SUPER!!!
Lieve groet en tot...Riet

Inge Slaats zei

Wat zijn ze leuk, deze dummies. Je noemt haar met recht "de engel van Vlaanderen". Geweldig! En wat een mooie lapjes kreeg je. Super hè, al die hulp.
De actie op het werk van Janice heeft heel veel geld opgeleverd. Fijn hè!

Groetjes,
Inge

Hannie de Beer zei

Wat goed Aart,al zo'n mooi bedrag binnen! Weer heel mooie dummy's die je kreeg, en maakte Ik denk dat er nog een mooie bijzit voor mij!!

Anoniem zei

hoi aart.Wat ben je goed bezig!Leuk dat zoveel mensen met je meedoen.Wij sponseren een jongetje hier uit ons dorp die vorig jaar mishandeld werd en nu een hersenbeschadiging heeft.Hij is ook in Amerika voor een behandeling en hij knapt heel langzaam op dat is toch geweldig he?Want daar doe je het toch voor.
Hartelijke groet Marrie-jette.