donderdag 21 oktober 2010

Woudrichem en een E-mailadres voor Jayden.

Gisteren ben ik in Woudrichem geweest, door problemen op het spoor kwam ik er een uur later aan. Als je spanning en sensatie zoekt kun je maar 2 dingen doen: 1. op safari gaan in Afrika en 2. het openbaar vervoer in eigen land nemen. Maar goed ik ben er gekomen en dat is de hoofdzaak. In de trein naar Utrecht zat ik bij 2 moeders die met hun zonen van 6 jaar naar Nemo in Amsterdam gingen. Die blagen vragen van alles en zeggen alles, mij maakt het niet uit, ik vind dat heerlijk onschuldig.
P1020658.JPG
Ik wist van diverse blogs al dat er veel traditioneel werk te zien zou zijn, maar ik complimenteer Schering en Inslag, die deze tentoonstelling hebben georganiseerd, met het feit dat alles mooi hangt en verlicht is, daar kunnen andere tentoonstellingen nog wel een puntje aan zuigen. Natuurlijk zijn ze gezegend met zo’n leegstaand bedrijfspand, wat uitermate geschikt is om veel quilts op te hangen. Ik kwam ook mensen tegen die ik ken en ik ben ook mensen tegengekomen die mij bleken te kennen. Dat zijn voor mij altijd de krenten uit de pap, dat waar je ook bent altijd weer mensen ontmoet en mee spreekt, uiteindelijk zijn we één grote familie, dat zorgt altijd weer voor een warm bad.
P1020660.JPG
Voor de liefhebbers, mijzelf incluis, heb ik een foto gemaakt van deze gevel die in de Hoogstraat van Woudrichem te vinden is, ik kijk vaak naar de vlakken boven de ramen waar ik ook ben, vaak zijn deze vlakken verschillend van patroon. Ik heb weleens begrepen dat de bouwer van panden zich alleen op die plaatsen konden onderscheiden van elkaar. Hoe meer raampartijen er in een pand zitten, hoe meer metselpatronen ze konden laten zien. Kijk maar eens om je heen onderweg, er zijn panden, die allemaal verschillende patronen laten zien boven de ramen.
Henk heeft voor mij een oplossing gemaakt voor het probleem van het eventueel bestellen van agenda’s, notitieblokjes e.d. voor de aktie voor Jayden. Hij heeft een googleaccount aangemaakt die ik tijdelijk op dit blog zet, dus als jullie spullen willen bestellen kan dat. Het nieuwe mail-adres is: voorjayden@gmail.com, ik ga even achter de tnt-tarieven aan, dus jullie kunnen binnen kort op deze plek de prijzen van de omslagen tegenkomen en de tarieven voor verzending. Eergisteren kreeg ik ook een reactie van Jaydens ouders, wat ik zeer emotioneel vond. Vandaag ga ik weer gewoon verder met werken en daar bedoel ik ook de omslagen mee.

6 opmerkingen:

vilterietje zei

Ha Aart!
Prachtige gevel! Ik heb tijdens de stadswandelingen met gids door Sittard geleerd om naar gevels te kijke, niet dat ik verstand van heb, maar mooi zijn ze! Je kijkt als je gaat winkelen normaal niet naar de gevels maar naar de winkelruiten (HA)
Veel succes met je actie en ik wacht opde prijzen.
Groetjes en tot...Riet

Hannie de Beer zei

Prima geregeld Aart! Ik doe geen bestelling, omdat ik afgelopen week al een bedrag heb overgemaakt naar de ouders. Maar ik wens je veel succes!
De posttarieven heb ik gisteren al bij je bericht gezet. Die gelden als een pakje door de brievenbus kan. Is dat niet zo, is het bedrag altijd € 6.75 Ik heb kort geleden veel boeken verstuurd, die ik wilde verkopen.en dat ging prima met die tarieven!
Succes !

Tilly zei

Mooie patronen zijn dat, je zou er zo een quilt van kunnen maken.
Wacht je lijstje met tarieven af.
succes met de organisatie.
groetjes Tilly

Margeeth zei

Oeps, jammer van het OV had je bij nader inzien toch beter via Tiel en Geldermalsen kunnen gaan. Maar ja, achteraf is het altijd makkelijker he.

Inge Slaats zei

Hoi Aart,

Woudrichem is superleuk, dat heb ik zelf ook enkele weken geleden ervaren. Jammer genoeg kon ik er niet naartoe tijdens de tentoonstelling.

Wat een goed idee om het zo op te lossen met het emailadres voor Jayden. Ik ga zeker wat bestellen!

Ik heb de reactie van Janice (mama van Jayden) ook eventjes gelezen en kan me voorstellen dat je ontroerd was. Ze heeft het mooi gezegd. Ook zij zijn hele bijzondere mensen met een prachtig kindje. Ik word steeds meer gesterkt in mijn gevoel dat het goed gaat komen met Jayden. Al die lieve, positieve aandacht en hulp, het moet gewoon goed komen!

Liefs,
Inge

vilterietje zei

ha aart, ik kan je berichtje van een druppel die een oceaan moet worden niet openen. zijn er meer mensen die hier over klagen?
groetjes en tot...riet