zondag 12 december 2010

Heerlijk gegeten!

Er kwam niets van mijn plannen gisteren, het begon ‘s ochtends al, mails die beantwoord moesten worden en veel tijd kostte. Gistermiddag kwam Henk even naast me zitten om een probleem op de laptop op te lossen en bij het fotoprogramma bleven we steken. Ik gebruik Picasa en dat programma kan gezichten herkennen van de foto’s die je in Picasa heb staan. Het programma geeft aan met hoeveel gezichten het problemen heeft. Henk plaatste de foto’s van onze bruiloft erbij, ruim 400, en toen had ik een lijst van 1400!! problemen. Als je daar eenmaal mee bezig gaat dat ontstaat er een soort verslaving, bij een foto geef je aan wiens gezicht het is en ineens herkend het programma er nog meer. Leuk was het dat het programma ook provencaalse stoffen in de lijst had staan, de patroontjes op die stoffen zag het programma aan voor ogen. Nu moet ik nog een gezicht of 150, dus het schiet op. Het programma haalt uit elke foto elk gezicht. Als je dan vooral foto’s van een bruiloft hebt dan zijn er een heleboel gezichten te vinden.
P1020864.JPG
‘s Avonds zijn we uit eten geweest, vandaar de titel, want Henk had een beoordeling gehad op zijn werk en heeft het afgelopen jaar veel werk verzet, zijn beoordeling was er ook naar, de score over alle onderdelen was een B, het hoogste is een A. We realiseren ons dat juist in deze tijd veel mensen er op achteruit gaan. Aan deze beoordeling zit een loonsverhoging vast, dus wij gaan er op vooruit. Mixed-emotions dus.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Nou, gefeliciteerd voor Henk. Toch fijn dat hard werken toch nog wordt beloond!Ik werk in de zorg, daar kennen ze dat niet. Maar ik werk met plezier en dat is ook wat waard.

vilterietje zei

van harte proficiat met de prachtige beoordeling van henk en ik hoop dat jullie avond uit een goede beoordeling van jullie heeft gekregen. lieve groet en tot....riet:)

Liesbeth Wessels zei

Geweldig voor Henk en voor jou.
En leuk dat jullie dat gevierd hebben met een etentje. groet liesbeth

conny's quilts en creaties zei

Gefeliciteerd Henk! Fijn hoor dat je inspanningen zo beloond worden, zeker een reden voor een lekker etentje.

Anoniem zei

De B van Bonus. Van harte gefeliciteerd allebei. Fijn weekend. Groet, Ineke