dinsdag 7 december 2010

Sterren opbouwen.

Als al je sterren op zijn moet je weer nieuwe gaan tekenen. Maar eerst moest er weer eens wat huishoudelijks gebeuren, de vloer zag er niet uit door zoutplekken van de schoenen met veel reliëf. Henk kan zijn schoenen bij de deur niet uittrekken, want dan heeft hij geen steun meer, dat geeft niet, maar dan moet de vloer wat vaker gedweild worden.

P1020846.JPG

Daarom ligt hier van alles op de vloer, ondertussen zijn er 3 sterren in elkaar gezet, maar van de sterren moet ik nu nog 6 hoeken maken. Donderdag is er een bee bij mij, daarom moet ik even wat voorbereiden, zodat ik misschien nog wat kan doen tussen het verzorgen van mijn gasten door. Ondertussen wordt de keuze voor de stoffen minder, omdat de kleinere stoffen nu op zijn. Daarom vandaag maar een klein berichtje!

4 opmerkingen:

Geckoboxes zei

Leuk om te zien hoe je sterren langzaam groeien! Die Japanse stofjes zijn zo heerlijk om mee te werken, alle steekjes verdwijnen prachtig in het weefsel. Veel plezier met de bee!

vilterietje zei

heerlijk werken in een schoon huis! geniet van je bee en tot...riet:)

Birgitte aka Bietje zei

Mooie stofkeuze. Doordenkertje. De kleurtjes zijn 'aards' en niet 'Aart's'.

Margeeth zei

Jij bent ook aan het 'stashbusten' begrijp ik? Heerlijk om een lapje helemaal op te gebruiken, dan kun je weer eens wat nieuws kopen en heb je niet elke keer dezelfde stoffen in je quilt (ik heb favoriete lapjes die echt in tig quilts zitten en hoe mooi je ze ook vind, op een gegeven moment is het gewoon genoeg en kun je ze niet meer zien).