donderdag 16 december 2010

Round Robin.

Laatst heb ik me opgegeven voor de Round Robin 2011 en dan de voor de groep die met felle kleuren gaat werken. Ik loop al een paar dagen met een patroon in mijn hoofd en gisteren heb ik het patroon eerst maar eens uitgetekend en zoals ik wel vaak doe, de onderdelen worden uitgetekend en de maat wordt opgeschreven. Het doel daarvan is dat ik niet alles hoef te onthouden, maar het papier kan pakken waar de maten op staan. Ik had 2 stoffen uitgezocht die op het oog best zouden kunnen matchen, alles werd gesneden en lag klaar om onder de naaimachine gelegd te worden.
P1020871.JPG
Een foto gemaakt van de afsnijsels, al werkend achter de naaimachine matchten de kleuren nog steeds, maar toen ik het blok klaar had, bleek het niet te werken. Dat geeft niet, ik heb het geprobeerd, dit werkte niet. Straks ga ik verder met andere kleuren. Ik had deze foto express in een donker hoekje gemaakt, om niet te verraden welke stoffen ik gebruik, maar dat was achteraf niet nodig. Ga nu niet jammeren, soms heb je een plan in je hoofd en denk je dat het werkt, maar in de praktijk kan dat weleens heel anders uitpakken.
Even een update over Jayden, een eerste kuur heeft hij een paar weken geleden gehad, dat was best vervelend voor hem, daarna kwam er rust. Gisteren moest hij weer naar het ziekenhuis voor onderzoek, morgen krijgt hij een kuur van 96 uur, dat zijn 4 dagen ziekenhuis. Na deze 4 dagen mag hij weer een paar dagen naar huis en 22 december krijgt hij weer een onderzoek en de dag daarop, de 23e, krijgt hij dezelfde kuur nog een keer en ook weer 96 uur. Het is dit jaar voor hem en zijn ouders geen kerst, ze zijn in het ziekenhuis en deze 2 weken is het zwaarste gedeelte van de gehele kuur. Denk even aan hem als je aan het kerstdiner zit, ik kan ook vragen om een kaarsje aan te steken voor hem, maar ik veronderstel dat er wel kaarsen zullen branden met kerst.

2 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Bedankt voor je berichtje over Yaden, daar zat ik deze week net aan te denken. Kaarsen genoeg in dit huis, dus we steken er een voor hem op. Je bent al verder dan ik met de RR. groet liesbeth

conny's quilts en creaties zei

Spannend om net niet te laten zien waar je mee bezig bent, ik ben benieuwd of het met andere kleuren wel werkt.
Dapper moeten Jayden en zijn ouders zijn om al die zware kuren te ondergaan...